Banding Dan Beli Polisi Insurans Perjalanan Terbaik Dengan FINCREW

Sentiasa terdapat beberapa ketidakpastian yang melibatkan tempahan perjalanan. Dalam kes perjalanan yang menelan belanja yang besar, mungkin adalah masuk akal untuk membeli insurans perjalanan. Insurans perjalanan melindungi pelaburan anda apabila anda terpaksa membatalkan atau memendekkan perjalanan kerana cuaca, penyakit atau penutupan kerajaan. Selain itu, banyak polisi melindungi kehilangan bagasi atau perkhidmatan perubatan yang diterima di luar negara. Selain mampu milik, polisi insurans terbaik juga memberikan perlindungan yang terbaik. Pelanggan perlu mendapat kepuasan yang tinggi, dan perlu ada sedikit pengecualian dan had. Ia penting untuk memastikan polisi ini melindungi perjalanan yang ingin anda tempuhi.

Apakah Yang Dilindungi Insurans Perjalanan?

Terdapat banyak manfaat yang berkaitan dengan polisi insurans perjalanan. Ini adalah pilihan perlindungan terbaik.

Insurans Pembatalan Perjalanan

Perjalan ditempah bukan untuk dibatalkan, tetapi penyakit yang tidak dijangka, kecederaan, ahli keluarga tidak sihat, tugas juri dan faktor lain boleh merosakan rancangan. Jika anda perlu membayar pampasan atas sebab yang disenaraikan di dalam program, insurans pembatalan perjalanan akan membayar balik kepada anda 100% daripada jumlah yang anda hilang dalam bentuk prabayar dan deposit yang tidak dikembalikan.

Polisi insurans perjalanan yang melindungi pembatalan perjalanan akibat Covid boleh jika anda dijangkiti virus sejurus sebelum perjalanan anda.

Insurans Perubatan Perjalanan

Pengembara yang ke luar negara mungkin tidak mempunyai perlindungan yang mencukupi di bawah pelan kesihatan mereka jika mereka ke luar negara. Dalam kecemasan semasa di dalam perjalanan anda, insurans perubatan perjalanan akan membayar perkhidmatan ambulans, bil hospital dan perbelanjaan perubatan yang lain.

Perlindungan Pemindahan Perubatan Kecemasan

Selain itu, perlindungan ini juga penting bagi mereka yang melancong ke luar negara, terutamanya jika mereka merancang untuk pergi ke kawasan yang lebih terpencil yang mungkin sukar untuk mendapatkan rawatan perubatan yang berkualiti. Insurans pemindahan perubatan akan menampung kos pengangkutan anda ke fasiliti perubatan lengkap yang terdekat.

Ada beberapa lagi perlindungan lain yang perlu anda pertimbangkan

Jika anda sedang mempertimbangkan untuk membeli pelan insurans perjalanan yang komprehensif, anda mungkin ingin memasukkan faedah berikut:

  • Kelewatan dalam perjalanan
  • Gangguan semasa perjalanan
  • Bagasi dan barangan peribadi penumpang
  • Kehilangan sambungan
  • Peningkatan (upgrade) pembatalan perjalanan yang membolehkan anda membatalkan perjalanan anda atas pelbagai sebab

Kenapa Anda Perlu Membeli Insurans Perjalanan Secara Online Dengan Fincrew?

Sebut harga, perbandingan dan pembelian insurans perjalanan dipermudahkan untuk pelancong di Fincrew. Objektif syarikat adalah untuk membantu setiap pelanggan mencari harga yang paling kompetitif ke atas polisi terbaik untuk perjalanan mereka. Alat perbandingan mereka akan memberikan anda semua senarai semua polisi yang tersedia untuk perjalanan anda sebaik sahaja anda memasukkan butiran perjalanan dan maklumat pengembara anda. Anda boleh menggunakan alat perbandingan sebelah menyebelah mereka untuk mencari polisi paling murah yang sepadan dengan semua keperluan perlindungan anda dengan menyusun polisi bermula daripada yang berpatutan sehinggalah kepada yang paling mahal.

Pengembara perlu memahami, terdapat dua sebab utama mereka membeli insurans perjalanan iaitu, untuk melindungi pelaburan kewangan mereka melalui perlindungan Pembatalan Perjalanan atau melindungi diri mereka daripada perbelanjaan perubatan yang mahal apabila kemalangan atau kecemasan berlaku dalam perjalanan mereka. Selain itu Fincrew menawarkan polisi komprehensif yang direka untuk menampung pelbagai kebimbangan pengembara lain.Fincrew menjadikan insurans perjalanan lebih mudah dengan menyediakan sebut harga insurans perjalanan daripada pelbagai syarikat yang boleh dipercayai.

Written by 

LizzaBella is a part-time traveler, amateur photographer and videographer and writer. Connect with LizzaBella through her social medias today!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *